На жаль, нині професійна доля артиста на росії повністю залежить від того, наскільки він підтримує військові дії своєї держави в Україні. Деякі музиканти і актори знайшли у собі мужність залишити агресивну батьківщину. Інші, стараючись вислужитись перед кремлівськими старцями, навіть гастролюють окупованими територіями. При цьому незаконно перетинають наш державний кордон і виступають перед військовими злочинцями.
Одним з таких пристосуванців став російський співак, композитор, телеведучий і актор дмітрій нєстєров. 13 липня він, як запевняють пропагандисти, виступив перед рашистами «поряд з передовою», а потім дав концерт у Генічеському центрі культури і дозвілля.


«Від народження у мене поганий зір: мінус 5 і плюс 6 з половиною, – розповів він пропагандистам з «Крим 24». – Відповідно я абсолютно непридатний до служби і я виконую свій борг перед вітчизною, служу вітчизні, дякуючи музиці».
Разом з ним до курортного міста приїхав Кримський камерний оркестр. Єдині, хто погодився. «Раніше у Генічеську проходило багато концертів, але через загострену ситуацію ми їх стали організовувати рідше», – пробелькотів телевізійникам фейковий міністр культури області олександр кузьменко. «Загострена ситуація» у перекладі на людську мову – це вибухи на базах рашистів у Генічеську, і поряд – у Новоолексіїівці і Риковому.
Через таку ситуацію, розповів «міністр», «п’ять груп відмовились, лише почувши про місце гастролей».

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!