Доки вільний Херсон, який рашисти лишили без електроенергії, води, продуктів і всього іншого, приходить до тями, в окупованому Генічеську… танцюють і співають. Звісно, окупанти та їх посіпаки – пересічним генічанам зараз хліб набагато важливіший за видовища. У центрі культури і дозвілля окупованого міста рашисти провели концерт, присвячений Міжнародному дню студента.

Крім пісень і народних (зрозуміло, що російських) танців перед молоддю виступали дорослі чоловіки у формі і без, закликаючи негайно користуватись «можливостями», які дала їм росія. Про які саме «можливості» йдеться, не уточнювали. Але для початку пропонували пройти вишкіл в «Юнармії» – російському аналогу «Гітлерюгенд».

Не обійшлось і без несподіванок. Щойно зі сцени пролунали заклики до боротьби з «англо-саксонским нацистским режимом», юна виконавиця заспівала пісню на… англійській мові.

Несподіванкою стала і відсутність на святкуванні голови місцевої окупаційної адміністрації олени терських. Мало того, присутнім представили нового першого заступника гауляйтера олександра вєтрова. Чи той це одеський сепаратист з бази «Миротворця», якого вже затримувала СБУ, а згодом він втік до москви, ідентифікувати поки що не вдалось, але те, що він – «зальотний», факт.

Попереднього «первого заместителя главы администрации Генического района» віктора разумного, який перед пониженням і сам побував «главою», востаннє бачили на людях на початку листопада під час святкуванні «дня народного единства» у Стрілковому. Виглядав запроданець дуже погано. Подейкують, що колаборант потрапив «під прес», як і його «колега» «замгубернатора Херсонской области» катерина губарєва, за «экономические преступления» – а по-простому, за розкрадання отриманих з москви грошей. Можливо, така ж доля і у олени терських.

Цікаво, що концерт до Дня студента рашисти назвали «Расширяя горизонты», хоча для них самих ці горизонти, як бачимо, і далі звужуються. Скоро вже і з Генічеська окупантам тікати під натиском наших славних ЗСУ доведеться.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!