«Маршрут поездки был продуман Потёмкиным так, чтобы царица не увидела никаких неприглядностей русской жизни. По всему пути её следования наводился порядок: чинились дома и белились административные здания, все постройки празднично украшались. Местные власти были строжайше проинструктированы о том, как себя вести. Категорически запрещалось подавать Екатерине жалобы и прошения. У неё должно было создаться впечатления полного достатка и изобилия у населения», – пишуть автори підручника «История России» (§ 23, розділ «Поездка Екатерины II по Новороссии и Крыму»).

Цей підручник використовують і у школах окупованої частини Херсонщини. Та, мабуть, швидше за школярів його проштудіював перевертень сальдо. Мало того, вже й застосував отримані знання на практиці.

«Катериною ІІ» для нього був заступник голови уряду рф з питань будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку марат хуснуллін. «Потьомкін» сальдо доповідав йому на нараді у селекторній залі Генічеської РДА про «здобутки». Непроханий гість, який незаконно перетнув державний кордон України, почув від сальда багато «нового» для себе. Наприклад, те, що «правый берег у нас пока на той стороне».

Не встиг хуснуллін осягнути глибину сказаного сальдом, а йому вже показали «правительственный квартал» на Арабатській Стрілці. Гауляйтер доповів, що з цього кварталу почали будувати нове місто. Те саме, яке наказав заснувати на Арабатці фюрер путін.

«Основные строительные работы здесь закончены, идёт внутренняя отделка помещений», – розповів сальдо. Кандидат економічних наук марат хуснуллін, скоріш за все, зрозумів, що йому показують недобудовану клініку відновлювального лікування покійного професора Володимира Козявкіна, де будівельні роботи зупинились кілька років тому, але уміло не подав виду.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!