Представники міської та обласної влади зустрілися із пані Браун для того, щоб обговорити питання допомоги жителям Херсона, які потерпають від російської агресії. Під час спілкування окремо зупинились на поточній гуманітарній ситуації у Херсонській громаді.


Особливу увагу звернули на нагальні проблеми та підтримку, якої потребують наші люди від міжнародної гуманітарної спільноти. Ми вдячні усім представникам ООН за ту важливу справу, яку вони роблять, надаючи життєво необхідну допомогу жителям Херсонської громади, яких тероризують російські окупанти.
Деніз Браун має більш як 25-річний досвід роботи у гуманітарній сфері та програмах з відновлення, зокрема у складних надзвичайних ситуаціях, зосереджуючись на операціях, розробці програм, координації та міжвідомчих відносинах. З 2019 року пані Браун працювала заступницею Спеціального представника багатовимірної інтегрованої місії ООН зі стабілізації у Центральноафриканській Республіці (МІНУСКА), а також Постійною Координаторкою та Координаторкою з гуманітарних питань ООН. З липня 2022 року її призначено Постійною Координаторкою системи ООН в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!