«З вашою підтримкою ми будемо сильніші», – подякували «волонтерам» пропутінського «Народного фронту» окупанти з інженерно-саперної роти, які воюють на Херсонському напрямі. «Волонтери» привезли з Криму зварників, які поставили на машини підрозділу «антидронові екрани».

«Така «клітка» десятикратно підвищує шанси особового складу вижити при ворожій атаці з «камікадзе», – написали «волонтери». Хоча ці шанси можна довести і до 100 % – варто лише окупантам залишити територію України і назавжди повернутись туди, звідки припхались.

Ще одним окупантам на Херсонщині передали обладнання радіоелектронної боротьби від окупаційних партії «Єдина Росія» і фонду «Наша правда». «Доставлене обладнання додасть потенціалу нашим військовим. «Єдина Росія» дуже багато робить для того, щоб збройні сили Росії наблизили перемогу. Дана апаратура працюватиме на березі Дніпра», – прокоментував передачу «сенатор»-«єдинорос» Ігорь Кастюкєвіч.

А от «волонтери» з Генічеська вирішили зекономити і передали окупантам з десантного полку дві пластикові бочки, які, повідомила окупаційна «Комсомольская правда», можна використовувати «і для пиття, і для можливого гасіння пожеж». Чи підійдуть вони для того, аби окупанти змогли там втопитись, не повідомили. Незважаючи на те, що «волонтери» щосили допомагають своїм військовим, жодних тактичних успіхів на Херсонщині останні не мають.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!