«У Генічеську на перехресті вулиць Петровського і К. Маркса відбулась серйозна ДТП, у результаті якої постраждала 53-річна жінка, – повідомив окупаційний телеграм-канал «Русский Геническ». – Вона була госпіталізована у Генічеську ЦРЛ з діагнозом: черепно-мозкова травма».

Це те саме перехрестя, нагадаємо, на якому окупанти встановили нові дорожні знаки, змінивши пріоритетність проїзду. Вони чомусь захотіли, аби головною стала вулиця Лазурна (Карла Маркса), а не Відродження (Петровського). Водії, які до того десятиліттями їздили через це жваве перехрестя, на нові дорожні знаки уваги не звертають, тому ДТП там відбуваються ледь не щодня. 

Тим часом голова окупаційного уряду Херсонської області Андрєй Алєксєєнко у своєму телеграм-каналі запустив опитування: «Які автодороги ви вважаєте, потрібно відремонтувати у цьому і наступному році у першу чергу?» Варто нагадати, що ще рік тому той самий Алєксєєнко заявив, що на лівобережжі повним ходом йде ремонт автодоріг, якого не було 40 років. «І не буде», – мав тоді додати. Хоча перед самим повномасштабним вторгненням Росії ремонт у рамках «Великого будівництва» таки відбувався. В окупації про таке залишається лише згадувати.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!