Комунальники окупованого Зеленого Поду відзвітували про встановлення у селі пам’ятника Леніну так, немов це – повсякденна для них справа. Написали у соцмережах: «Выполнены следующие виды работ: уборка территории и покос травы в сёлах Красный Перекоп и Зелёная Рубановка, установка памятника Владимиру Ильичу Ленину, выкачка сточных ям у жителей сёл теруправления».
Тим часом в окупованому Генічеську залізобетонний Ілліч став справжнім місцем паломництва для непроханих високопоставлених гостей з росії. В основному, від комуністичної партії рф. Днями гвоздики до пам’ятника вождю світового пролетаріату поклали член «совета федерации» айрат гібатдінов, депутат «государственной думы» казбек тайсаєв, депутат «законодательного собрания» роман султашов і секретар «Херсонского регионального отделения кпрф» раміль замалєтдінов.
Як повідомляє сайт кпрф, також «была передана адресная помощь для нуждающихся граждан». Серед «нуждающихся» на фото бачимо колишнього Стрілківського сільського голову і депутата Генічеської міської ради від оп-зж олександра пономарьова.


На іншому фото бачимо цього зрадника з однопартійцями, яких щойно прийняли до партії і нагородили пам’ятною медаллю «100 лет СССР». Частина людей на знімку, як видно, є ровесниками неіснуючої країни.


Серед зрадників затесався віктор захаркін (у другому ряду – третій зліва), який до повномасштабної війни був головою Генічеської районної громадської організації «Фонд Чорнобиля». Генічанам бородатий зрадник відомий своєю вдаваною набожністю і справжньою любов’ю до оковитої.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!