«Офіційне працевлаштування, забезпечення умов праці, достойний рівень заробітної платні, доплати за роботу в особливих умовах» обіцяють в оголошеннях, що розтиражовані у соцмережах, окупаційні адміністрації, проте брак працівників лише збільшується.

Окупаційна адміністрація Каховського «муніципального округу», наприклад, наразі має вільні вакансії начальника фінансового відділу, провідного спеціаліста відділу матеріально-технічного забезпечення і закупівель, головного спеціаліста відділу ЦО, НС і мобілізаційної роботи, начальника юридичного відділу, головного спеціаліста відділу по роботі з житловим фондом, начальника відділу сільського господарства, головного спеціаліста відділу освіти і молоді, провідного спеціаліста відділу майнових відносин. А в окупаційній адміністрації Горностаївського «муніципального округу» досі потрібні головні спеціалісти фінансового відділу і з державних закупівель, заступник головного бухгалтера, провідний спеціаліст відділу кадрів з охорони праці, головний спеціаліст відділу документообігу, головний і провідний спеціалісти відділу майнових відносин, провідний – відділу земельних відносин, головний – відділу архітектури і містобудування, головний – відділу ЖКГ, транспорту і зв’язку. 

Обов’язковою умовою при прийомі на роботу називають не просто громадянство РФ, а і відмову від українського. Це, напевно, щоб окупанти точно знали, що кандидати готові на зраду на всі 100 %.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!