Про те, що епідситуація на лівобережжі Херсонщини після затоплення частини її території стабільна, заявив окупаційний заввіділенням епідеміологічного аналізу і дезінфектології окупаційного Генічеського міжрайонного відділу окупаційного Херсонського центру гігієни і епідеміології Олександр Маклаков.

За його словами, які цитують роспропагандисти, проби води беруться регулярно і збудників небезпечних захворювань (зокрема, холери) у них не виявлено.

Пропагандисти кажуть, що взято вже 350 проб води, донних відкладень і ґрунту (немов, від їх кількості щось залежить), а працівники окупаційного мнс перед камерами проводять санітарну обробку вулиць, громадських місць, прибудинкових територій і будинків.

А ще окупанти розвернули кампанію зі щеплення. Вакцинуватись пропонують від вірусного гепатиту А, черевного тифу і дизентерії Зонне. Кажуть, уколи вже отримали більше 4000 людей. Дійшло до того, що навіть окупаційний головний лікар окупаційної Генічеської центральної районної лікарні володимир ларіонов цілком вірно сказав на камеру, що вакцинація, зокрема, довела свою ефективність під час останньої пандемії коронавірусу. У цей час десь в домовині гикнув кіріл стрємоусов, а за ним – весь рух «антіпрівівочніков», яких фінансово підтримувала фсб.

Але скоро, мабуть, колаборантам у білих халатах доведеться знову перелаштуватись і нести нісенітниці. Приклад їм наразі показує начальник військ радіаційного, хімічного і біологічного захисту збройних сил рф ігорь кірілов. «Після спаду рівня води можливе формування вогнищ захворювань, які передаються комарами, найперше – лихоманки Західного Нілу», – цитують його пропагандисти з окупаційного телеканалу «Таврия».

Де візьмуться такі «хворі» комахи, спитаєте? «США запустять БПЛА, призначений для розповсюдження у повітрі заражених комарів», – відповідає вам схожий на нєбєнзю шизофренік кірілов.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!