29 червня під час чергової ворожої атаки Херсона під прицільний вогонь потрапило міське відділення Кінологічної спілки України “Альянс”. Прямий приліт просто до будівлі відділення.

Двоє людей отримали опіки і зараз перебувають у лікарні, серед них керівник відділення Олександр Гуляєв. Ще дві співробітниці загинули: працівниця відділення, що відповідала за племінну роботу, Катерина Ройтван (розплідник “Kron Vekar”) та членкиня КСУ Вікторія Ставенко.

Катя Ройтван (на фото) – заводчиця французьких бульдогів, яка пережила окупацію Херсона та підрив Каховської ГЄС. Жінка не планувала залишати рідне місто. Обіцяла собі та всім, що ніколи не залишить своїх улюблених песиків. Не залишила… Очевидці кажуть, встигла побачити як горять її собаки. Вона загинула разом із ними.

Велика кінологічна родина та всі хто «в темі» просять розголосу цього страшного воєнного злочину, скоєного армією рф. Адже FCI (Міжнародна Кінологічна Організація) і досі дозволяє виставляти російських собак на будь-яких виставках. Вони і досі продовжують брати участь у змаганнях.
І хіба це не пряма підтримка агресора?

За якимсь фатальним збігом саме сьогодні у світі відмічають Міжнародний день собак…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!