Про те, що рашисти забрали у генічеських рибалок кілька десятків катерів «для потреб фронту», NewDay ua вже писав. Стався інцидент, нагадаємо, ще в середині квітня. Після того рибалки писали про це у соцмережах, кілька разів ходили до голови окупаційної адміністрації, аж поки сальдо не пообіцяло їм компенсацію.

Не важко здогадатись, що ні грошей, ні катерів генічани так і не побачили. Дивує, що найнаївніші з них досі вірять, що окупанти про них пам’ятають. Тож час від часу у генічеських групах у соцмережах з’являються запитання: «Що відомо стосовно катерів? Щось виплачуватимуть людям?»

Мабуть, втомившись від таких безглуздих з точки зору рашистів запитань, адміністратори окупаційного телеграм-каналу «Южный регион/Новороссия» написали відповідь, але не пряму, а з допомогою аналогії. Відповідь наступна: «Губернатор Астраханської області Ігор Бабушкін відгукнувся на заклик воєнкорів передати вилучені браконьєрські човни фронту». Далі процитували цього бабушкіна: «Дав доручення пропрацювати питання передачі міністерству оборони вилучених у браконьєрів плавзасобів».

Після цього, мабуть, думають окупанти, генічеські рибалки, доки їх не визвали браконьєрами, мали б заспокоїтись.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!