Окупаційна «Надднепрянская правда» оприлюднила список російських політичних партій, які «можуть брати участь у виборах в Херсонській області». Фейкові вибори, нагадаємо, окупанти хочуть провести з 8 по 10 вересня цього року.

У списках «для участі у виборах депутатів Херсонської обласної думи першого скликання» знаходимо інформацію, що на лівобережжі, виявляється, створено партійні осередки не лише «єдиної росії» і «кпрф», а і «справедливої росії – патріотів – за правду» і «лдпр», про які на окупованій території останнім часом зовсім нічого не чути.

Але, якщо ці партії ще якось відомі, то інші зі списку, мабуть, і на росії не кожен знає. Отже, у «виборах», незважаючи на відсутність партійних осередків, хочуть брати участь «партія роста», «партія народної свободи (парнас)», «демократична партія росії», «зелені», «партія за справедливість», «російська партія свободи і справедливості», «партія соціального захисту», «російський загальнонародний союз», «козача партія рф», «партія справи», «партія відродження росії», «народно-патріотична партія росії – влада народу», «зелена альтернатива», «комуністична партія комуністи росії», «нові люди» та інші.

Незрозумілим політутворенням також дозволено брати участь у виборах в окупаційні ради депутатів «міського округу» Нової Каховки та Олешківського, Великолепетиського Верхньорогачицького, Генічеського, Голопристанського, Горностаївського, Іванівського, Каланчацького, Каховського, Нижньосірогозького, Новотроїцького, Скадовського і Чаплинського «муніципальних округів».

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!