Пропагандисти повідомляють, що 19 липня у п’яти селах Каланчацької селищної об’єднаної територіальної громади побували представники окупаційної адміністрації, які є членами партії «єдина росія». Селяни, за словами пропагандистів, не лише «традиційно дали високу оцінку проміжним результатам адміністрації», а й підняли «питання автобусного сполучення з районним центром» (так окупанти називають Каланчак).

І вже 21 липня фейкова Каланчацька військово-цивільна адміністрація на пару з «єдиною росією» протрубили у Телеграм про відновлення автобусного сполучення між селами «муніципального округу» і у самому селищі. Написали це крупним і кольоровим шрифтом, не шкодуючи на свою адресу епітетів.

Між селами автобуси пообіцяли пустити «аж» по двох маршрутах: Каланчак – Хорли і Каланчак – Преображенка. По першому можна проїхатись за 100 рублів, по другому – вдвічі дорожче. Каланчаком можна покататись за 30 рублів.

На підтвердження того, що, наприклад, автобус Каланчак – Хорли таки їздить, рашисти продемонстрували у соцмережах фото. На них бачимо захоплений ними шкільний автобус з українськими номерними знаками і маршрутною табличкою. Окупанти навіть полінувались зняти розпізнавальний знак «Діти» на лобовому склі, зате плакат з цитатою путіна у салон повісили.

На плакаті написано: «Ніде у світі немає таких багатств і таких сильних духом людей, як у Росії». Якщо росія така багата, то навіщо ж тоді було красти українські шкільні автобуси?!

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!