На брак вчителів у Іванівській громаді пожалілась пропагандистам з окупаційного телеканалу «Таврия» «начальник відділу по роботі з закладами освіти Іванівського муніципального округу» інна гришко. «Проводяться переговори з викладацьким складом. Вони насправді є, але працювати не хочуть», – сказала колаборантка, яка до цього очолювала у фейковій адміністрації «сектор внутрішньої політики».

Зрадників, готових служити росії, не вистачає не лише у галузі освіти. Окупаційна адміністрація Каховського району, наприклад, досі не може знайти начальника архівного відділу. У Каховську районну лікарню потрібні старша медсестра і кардіолог.

Окупаційна адміністрація Скадовського району шукає водіїв категорії D – водіїв автобусів.

У Новій Каховці колаборанти не можуть знайти спеціаліста з соціальної роботи, бухгалтера, пекаря, помічника кондитера, електрика, соціального працівника для роботи у Маслівці і Обривці. Цілком можливо, що пошуки безрезультативні через головну вимогу – громадянство рф.

В Іванівській громаді окупантам потрібні головний і «просто» бухгалтер, менеджер по роботі з клієнтами банку, касир, соціальний працівник, працівник з благоустрою населених пунктів і тракторист.

Фейковий арбітражний суд Херсонської області досі не знайшов керуючого справами (адміністратора), начальника відділу фінансового і матеріально-технічного забезпечення (головного бухгалтера), заступника начальника (консультанта, провідного спеціаліста), начальника і консультанта відділу судової статистики, правової інформації й узагальнення судової практики, помічників суддів, секретарів та інших співробітників. За «особливі» умови праці на Херсонщині обіцяють доплачувати 200 % до посадового окладу.

Окупаційне міністерство надзвичайних ситуацій повідомляє про 10 вакансій без конкретизації, хто саме потрібен…

Роботи прислужникам рашистів вистачає, а от бажаючих її виконувати знайти важко. Та що там, вже майже неможливо.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!