У генічеських гауляйтерів прогресує шизофренія. По-іншому їхні пояснення щодо ситуації на Арабатській Стрілці просто не зрозуміти.

Спочатку окупаційна адміністрація Генічеського «муніципального округу» взялась пояснювати у соцмережах, що заборона в’їзду цивільним особам на косу з 31 липня стосується лише території Криму, а з Генічеським районом це ніяк не пов’язано. Більше того, колаборанти навіть запросили відпочивальників на Арабатку, де пляжі нині страхітливо порожні.

Однак того ж дня фейкова адміністрація розмістила інформацію про проведення досліджень в акваторіях пляжів загального користування біля Азовського моря у Генічеську, Генічеській Гірці, Щасливцевому і у протоці Промоїна. Морську воду, буцімто, досліджували спеціалісти окупаційного Херсонського обласного центру гігієни і епідеміології, і знайшли у ній ентерококи. Бактерії, мовляв, за чисельністю перевищують норму у 2,3 рази і з’явились від фекального забруднення морської води. Тому людям у морі рекомендують не купатись.

Хоча рашисти могли б не старатись, не шукати причину. На Стрілці і так нікого немає. Не до купання зараз нашим землякам.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!