Знаєте, що робить брехун, коли бачить, що йому не вірять? Додає наприкінці своєї брехні слова «Чесно» чи «Правда». От і гауляйтер Нової Каховки володимир леонтьєв в інтерв’ю пропагандистському телеканалу «Таврия» діяв за класикою. Про паспортизацію новокаховчан він сказав так: «Є такі факти, що люди приїздять з Німеччини, щоб отримати паспорти і далі користуватися всіма пільгами. Це чесно».

Ні імен, ні прізвищ колаборант цілком очікувано не навів, додавши, що у місті і так їх знають. Пільгами пропагандисти пояснили і паспортизацію жителів Великих Копанів. Мовляв, у селі зараз є багато постраждалих від затоплення внаслідок руйнації Каховської ГЕС. І щоб отримати від росії фінансову компенсацію за втрачене майно, вони отримують паспорти громадян рф.

Окупаційна адміністрація Скадовського району написала про «більше 30» жителів селища Таврія, яких вдалось паспортизувати. Цитата: «Жителі Таврії щасливі, що стали громадянами Російської Федерації!» Проте навіть викладені колаборантами у мережу фото у більшості своїй демонструють протилежне.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!