12 серпня у тимчасово окупованому Скадовську пройшов фестиваль всеросійського фізкультурно-спортивного комплексу «Готовий до праці і оборони», у якому змагались окупаційні адміністрації. Було їх небагато. Лише ті, хто зміг знайти спортсменів, готових «захистити честь районів» за гроші.

Після виступів заступника гауляйтера Херсонщини віталія булюка, окупаційного міністра молодіжної політики і спорту ельвіри вітренко, гауляйтерів Каховського, Скадовського і Генічеського «муніципальних округів» павла філіпчука, сергія швайка і олени терських відповідно почали.
Змагались у згинанні і розгинанні рук в упорі лежачи на підлозі, нахилі вперед із положення стоячи на гімнастичній лаві, стрибках у довжину з місця поштовхом двома ногами і підніманні тулубу з положення лежачи на спині


Перше місце посіла команда окупаційної адміністрації Генічеського району, хоча її представникам показувати свої спортивні досягнення у житті доведеться останнім (географічно) і виключно у бігу. Для початку бігти треба буде у Крим, а далі – як встигнуть.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!