В окупованій Новій Каховці вкотре незаконно побував «сенатор»-самозванець константін басюк. Окупаційна адміністрація повідомляє, що росіянин відвідав «громадську приймальню» і «службу підтримки цивільного населення».

Перебуваючи в останній непроханий гість раптом вирішив вручити колаборантам два іменних годинника з гербом рф. Вибір пав на тетяну і олександра, які називати свої прізвища на камеру «посоромились». Розуміють же, напевно, що займаються злочинною діяльністю. Тепер зможуть вирахувати час, коли доведеться тікати з новими господарями на росію. Якщо встигнуть, звісно. 

А тікати таки доведеться. Хоча басюк хворобливо фантазує про подальше «освобождєніє». Перебуваючи на території тимчасово окупованої Горностаївської селищної громади, випускник вищої школи кдб сфотографувався на березі обмілілого Каховського водосховища.

«Позаду мене правобережна Херсонщина, яку ми обов’язково звільнимо», – написав у Телеграм військовий злочинець. Але «звільняти», хоч дном водосховища тепер можна легко пройти, «чомусь» не пішов.

Богдан СТРАЖАК.   

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!