З Днем Незалежності тебе, прекрасна Країно, мужній Народе, потужна Націє!

Сьогодні ми як ніколи гостро і глибоко розуміємо значення цього свята, значення самого поняття нашої Незалежності. Ще ніколи ми не були такі єдині у своїй меті, своїй любові та у своїй ненависті. Ще ніколи ми не несли так гордо наше спільне ім’я – Українці.

Нас об’єднала страшна біда – нашестя ворога, який головною своєю метою спить і бачить знищення нас як Держави, як Нації, як Народу. Але те, що мало знищити нас – об’єднало, як ніколи, пробудило наш дух, сколихнуло свідомість патріотів. Ми боремося на всіх фронтах: військовому, партизанському, політичному, волонтерському, економічному, медичному, педагогічному, аграрному… Ще ніколи, як сьогодні, кожен з нас не відчував себе таким важливим у цій спільній боротьбі. Кожен на своєму місці наближає нас до Перемоги.

Серце України б’ється в кожному з нас, дух Незалежної – в кожному з нас, голос Нескореної – це голос кожного з нас.

Ми згадаємо, схиливши голови, усіх полеглих воїнів та цивільних українців. Низько вклонившись, подякуємо усім, хто нас підтримує у боротьбі. Та гордо піднявши голову, приклавши руку до серця, у єдиному пориві проголосимо – Слава Україні! І мільйони голосів по всьому світу скажуть у відповідь – Героям Слава!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!