Поки одним українцям здається, що контрнаступ проходить повільно, інші не втомлюються дякувати нашим славним ЗСУ за впевнене просування у звільненні територій. Більше того, розуміють, що таким чином маємо трохи зайвого часу, аби виявити серед жителів окупованих територій «щурів». Так, не всі перейшли служити окупантам одразу. Дехто, зваживши обстановку, продався пізніше. А дехто взагалі чекав майже до останнього і все-таки… не втримався.
До останніх тепер належить і колишній заступник Генічеського міського голови, перший заступник голови Генічеської райдержадміністрації, голова Скадовської райдержадміністрації, голова Генічеської райради і, нарешті, знову заступник (але вже перший) міського голови андрій євстратов. На архівному фото, до речі, можна побачити, як він з рукою на серці слухає гімн України.
Спочатку високопосадовець вирішив залишитись на окупованій території. Дивно, але людину з такими екс-«титулами» рашисти чомусь не чіпали. А днями його позиція все ж «матеріалізувалась». 4 вересня 2023 року у Генічеську за російським законодавством було зареєстровано «регіональну громадську організацію «олімпійська рада Херсонської області», «президентом» якої став андрій євстратов. Відповідний запис у російському реєстрі опублікувала низка телеграм-каналів.


Скоріш за все, «обережний» екс-посадовець таким чином починає шлях у російську політику, куди вже відкрито пішли деякі його друзі. Але чи вдасться це йому, поки незрозуміло, бо має ворогів серед таких, як сам, зрадників. Наприклад, керівника юридичного відділу окупаційної адміністрації олександра пінаєва. Останній на своєму телеграм-каналі «Секреты Геническа» зазначив, що за списком «лдпр» до «ради муніципального округу», цитата, «хочуть потрапити люди з команди Євстратова». Ще одна цитата: «Тепер, перечекавши, як восьминіг, знову простягає щупальці до «коритця». Обламають».
Заодно було б добре, аби ці двоє і голови одне одному відламали. Хоча, може, на службі рашистам ще «подружаться»? Може, ще й тікати на росію разом будуть?
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!