Стало відомо, хто загинув під час ранкового обстрілу тролейбуса в обласному центрі. 49-річний старший сержант поліції, який отримав несумісні з життям поранення, – це колишній боєць батальйону “Херсон” Андрій Тарчинський. Він пройшов через “іловайський котел” влітку 2014-го.

Втрата побратимів. Поранення. Після міліційного батальйону повернувся на службу до органів внутрішніх справ. Працював у водній поліції. І наразі служив у Херсоні, звільненому, такому небезпечному…
“Разом проходили службу. Мав честь неодноразово вручати Андрію відомчі відзнаки. Він був справжнім. Людиною, Воїном, Другом”, – написав очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.


Випало знати Андрія особисто. З ним познайомилися, коли знімали фільм про долю батальйону “Херсон”. Це була людина, яка попри все пережите, зберегла оптимізм. Таким позитивним, готовим завжди і всім прийти на допомогу, Андрій і залишиться в моїй пам’яті. Сумно, що коли герої, яким вдалося вирватися з самого пекла, гинуть у мирному Херсоні. Хоча мирним місто, в яке постійно прилітають смертельні “привіти” від ворога, назвати не можна.
Марина САВЧЕНКО.

Редакція газети “Новий день” висловлює глибокі співчуття родині загиблого. Світла пам’ять Андрію, який до останнього залишався на службі українському народові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!