«Коли мої сусіди мені говорили про те, що «валіза – вокзал – Москва», «валіза – вокзал – Росія», це було у 2015 році, то я говорила: «Ви погано вчите матчастину, ви погано знаєте історію. Херсон – це Росія», – розповіла пропагандисту окупаційного телеканалу «Таврия» фейкова голова Херсонської «обласної думи» тетяна томіліна.
Говорила з пропагандистом колаборантка, немов погана вчителька зі школярем. Зрештою, вона і була поганою вчителькою, бо, дослужившись до директорки Херсонського академічного ліцею імені О.В. Мішукова при ХДУ, за 2 роки стала безробітною. «З листопада 2015 року жінка фігурувала в засновниках херсонської громадської організації «Громадська безпека та розвиток», її партнером був Олександр Гуляєв, відомий сепаратист, який у 2014 році представляв неіснуючу «Херсонську народну республіку» на «з’їзді республік» у Ялті, – нагадує історію колаборантки «Стопкор». – У тому ж 2015 році Томіліна заявила російським ЗМІ, що на місці колишньої санепідемстанції «американці обладнали біолабораторію».
Зараз сепаратистка, яку по закону можна було покарати ще у 2015-ому, очолює «обласну думу». Ще й хвалиться: «Партія («єдина росія» – авт.) сказала: «Треба!» – Томіліна сказала: «Є!»
Хтозна, якби путінську п’яту колону обезголовили ще тоді, може б і війна з її численними жертвами не почалась.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!