«На підконтрольних київському режиму територіях, у тому числі у Херсоні, дівчата приходять до нігтьових майстрів з дуже неоднозначними запитами, – повідомляє окупаційний телеграм-канал «Главное в Херсоне и области». – Клієнти замість звичних квіточок і однотонних відтінків хочуть бачити на своїх білосніжних ручках зухвалі лозунги на підтримку України і заклики до жорстокості на адресу Росії». На «підтвердження» своїх слів рашисти демонструють фото з жовто-синім манікюром і відомим посланням російському кораблю. «Жорстоко» – нічого не скажеш.

«Не залишись у стороні і продавці одягу, – повідомляє той самий канал, – у них можна знайти все – від русофобських футболок до кросівок, які вихваляють неонацистів». «Русофобські футболки» – це одяг з написом «йо..на русня». А от «вихваляють неонацистів» кросівки з тією самою відомою фразою українського прикордонника у відповідь на пропозицію з російського військового корабля здатись.

А ще «одна з затятих прихильниць київського режиму», не заспокоїться той самий телеграм-канал, «агітує вбити росіян і розправитись з нашим Президентом». Причому просто у цьому дописі пропагандисти умудрились назвати Україну «країною 404», тобто, помилкою. В інших вони не стидаються називати нас «салорейхом», «нациками», «хохлосвинями» тощо.

Мабуть, вважають, що українці мають сприймати це, як комплімент, і не бажати їм смерті? Але коли тебе знічев’я хочуть вбити, бажати, аби вбивця помер, цілком логічно.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!