Це 17-річна дівчина і троє хлопчиків – 9-ти, 6-ти та 3-х років. Як повідомив керівник Офісу Президента Андрій Єрмак, дітей вдалося забрати в межах реалізації затвердженого плану дій Президента Bring Kids Back UA .
Історії малечі щемливі. Уявіть, матір та син не бачились з початку повномасштабного вторгнення рф. Родина мешкала на Херсонщині. Після 24 лютого жінка-військовослужбовиця пішла воювати, а неповнолітній син залишився з бабусею і дідусем. Евакуювати малого жінка не встигла, адже потрапила в полон. Шукати сина почала після звільнення. І за допомогою фахівців дитину вдалося повернути, разом з родичами.
Історія друга. До початку війни хлопчик, маючи вроджені проблеми зі здоров’ям, перебував у закладі на Херсонщині, де його готували до операції в Охматдиті. Через вторгненнчя рф батькам дитини довелося евакуюватися, хлопчик же опинився в окупації. Разом з іншими дітьми його примусово вивезли до Криму. Повенути дитину вдалося тільки зараз. Родина вже разом.
Ще один хлопчик опинився аж у Брянський області, у дитячому будинку. Його бабуся не здавалася і допомагала фахівцям шукати дитину. Все закінчилося добре. Хлопчик вже в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!