«У Генічеську відбувся масштабний ярмарок вихідного дня», – повідомив окупаційний телеканал «Таврия». Організували його, за словами пропагандистів, окупаційне міністерство промисловості і торгівлі та окупаційна адміністрація району.

Учасниками, буцімто, стали два десятки підприємців, один з яких приїхав «аж» з Севастополя. «Даний захід сприяє розвитку підприємництва у регіоні і зміцненню економічних зв’язків з сусідніми регіонами», – повідомили роспропагандисти.

Насправді ж ярмарок особливими масштабами не відрізнявся. Як повідомляють наші читачі, всі підприємці вмістились на кількох метрах скверу на проспекті Миру від районної бібліотеки до аптеки № 1. В одній палатці продавали сири, в іншій – каховські ковбаси, далі – крупи, печиво, цукерки, лимони, чаї, неякісний одяг.

Про дешеву продукцію, як має бути на ярмарку, не йшлось. Наприклад, чаї були дорогими і їх продавали на вагу. Помідори коштували, як на ринку – від 60-70 до 100-120 (рожеві) рублів. Бринзу продавали по 450 руб/кг, яйця – по 170 рублів за десяток (у магазині – 120). Дешевшими були хіба що лимони: 160 рублів, тобі як на ринку вони коштують 250 рублів за кіло.

А ще пройти на ярмарок можна було, лише подолавши перешкоди. Окупанти готують проспект Миру до асфальтування (хоча асфальт на ньому і так був рівним), тому повиривали бордюри і зчесали верхній шар покриття.

Невеликий ярмарок ледве помістився між цими руїнами.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!