У кримчанки євгенії дементьєвої, яку рашисти призначили виконуючою обов’язки «міністра освіти», з кар’єрою на окупованій Херсонщині не склалось. Не допомогли і, як писали пропагандисти, «20 років педагогічного і управлінського стажу».

Новим «міністром» призначили відому і зручну генічеським колаборантам людмилу ковтун. Зрадниця ковтун до окупації Генічеська працювала у централізованій бухгалтерії з обслуговування закладів освіти Генічеської міської ради. А до того багато років у якості ФОП торгувала продуктами харчування, напоями і цигарками. До окупантів подалась, щоб грошей «заробити». І це їй вдається. Про регулярні виплати у «міністерстві» повідомляють у соцмережах вчителі-колаборанти, яким самим гроші не платять вже майже 3 місяці.

Призначення не стало для колаборантки несподіванкою – це вже точно. Дуже довго заступниця «міністра освіти» підсиджувала свого шефа алєксєя галченкова – часто виступала в ефірі пропагандистського ТБ і перед педагогами, доки той займався кабінетними справами. Хочеться сподіватись, що кінець її кар’єри буде таким самим безславним, як і у галченкова. З призначенням ковтун на посаду її вже привітали керівництво окупаційної адміністрації («честь» випала начальнику «юридичного відділу» олександру пінаєву) і колектив «міністерства». В останньому колаборантку навіть назвали «людиною з великої літери».

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!