Причому зробили це свої – рашисти. Мова про юрія бочка – попередника нинішньої гауляйтерки Новотроїцького «муніципального округу» євгенії кузьменко.
«Встановлено, що у порушення діючого законодавства колишній голова адміністрації передав у безоплатне користування муніципальному утворенню 2 автомобіля, які належали одному з лікувальних закладів міністерства охорони здоров’я регіону», – повідомили в окупаційній прокуратурі Херсонської області.
Нині машини повернуті Новотроїцькій центральній лікарні, а бочку, незважаючи на звинувачення у корупції, з боку російського правосуддя нічого не загрожує. Поки він спокійно займається фермерською діяльністю, його дружина лариса бочко не лише продовжує займати посаду директора окупаційного центру зайнятості, а й пролізла у «депутати» «муніципального округу».
Понести покарання, але за колабораційну діяльність, житель Чумацького Шляху Новотроїцької селищної ради юрій бочко має після звільнення лівобережжя від російсько-фашистських загарбників. Відповідно до підозри української прокуратури зраднику «світить» від 5 до 10 років позбавлення волі.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!