Розумом росію точно не зрозуміти. Чергове тому підтвердження сталось у Кабанському районі Бурятії. Там, повідомляє телеграм-канал «Сибирский Экспресс», учасник «спецоперації», чиє прізвище вибили на меморіалі, мусив доводити через суд, що живий.
Житель Кабанського району воював в Україні у складі пвк «вагнер». У травні цього року після поранення потрапив у шпиталь. Після виписки і демобілізації зателефонував рідним, однак ті повідомили, що його вже… поховали. Мало того, прізвище вбитого помістили серед інших на селищний меморіал.
Прийшовши до тями, «вагнерівець» подав позов у Кабанський районний суд, аби оскаржити акт про власну смерть. Поліцейські зібрали показання близьких, вивчили відбитки пальців «вбитого» – і акт про смерть все ж анулювали.
У селищі Селенгінськ, звідки родом «вагнерівець», на меморіалі написано 15 прізвищ рашистів, повідомляє «Сибирский Экспресс». Шість з них фігурують у картотеці Кабанського райсуду, як засуджені за крадіжки, розповсюдження і вживання наркотиків, а також грабіж.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!