Спочатку рашисти забрали у жителів лівобережжя все, а тепер повертають лише крихти. Так, міністерство транспорту рф заявило про встановлення автобусних маршрутів Генічеськ – москва, Генічеськ – Євпаторія, Скадовськ – Євпаторія, Скадовськ – Чорноморське (Крим). Запустити автобуси обіцяють протягом трьох місяців.
І все б нічого, якби не звучало слово «нові», адже генічани пам’ятають що впритул до повномасштабного вторгнення з Генічеська можна було добратись до столиці рф автобусом Скадовськ – москва. Рейс відбувався через день. Користувались їм наші заробітчани. Зрозуміло, що після нашої перемоги такого рейсу бути не повинно (та чи й залишиться щось від москви, невідомо), але ж він був, тому не новий.
Разом з рейсами на окуповану Херсонщину їх встановлено і у міста окупованого Донбасу. У «росавтотрансі» заявили також про рейси москва – Старобільськ, москва – Красний Луч, Ростов-на-Дону – Ровеньки, Ростов-на-Дону – Луганськ, Луганськ – Воронеж, Стаханов – Білгород, Стаханов – москва, Стаханов – Ялта, Красний Луч – Ростов-на-Дону, Сімферополь – Стаханов, Алушта – Стаханов, Муріне – Стаханов і Сніжне – Таганрог.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!