Сьогодні представники міської влади і теплопостачальника зустрілися з головами ОСББ та членами ініціативних груп щодо початку опалювального сезону. У людей дуже багато питань і побоювань. На всі їх намагалися дати відповідь.

Багато голів ОСББ відмовляються підключати будинки до теплопостачання, бо мало людей залишилось або з інших причин. Самі мешканці вимагають опалення. Розмова була непроста, але консруктивна. Влада усіляко сприятиме, щоб в опалювальний сезон кожен будинок увійшов без аварійних ситуацій. Наше стійке переконання – тепло треба максимально подати в усі будинки, які були підтоплені після підриву російськими військами греблі на Каховській ГЕС. Вони потрібні опалюватись, щоб не почалось руйнування.

Принагідно жителі Острова поставили низку питань, які не стосуються опалення, але дуже впливають на якість їхнього життя. Це і про закриття вікон ОСБ-плитами, коли відновлять електропостачання в деяких будинках, підтримка людей похилого віку, гуманітарна допомога. У мікрорайоні і досі немає жодного банкомату та аптеки і це треба терміново виправити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!