Підсанкційний «сенатор» ігорь кастюкєвіч не втомлюється нахабно брехати про життя у вільному Херсоні. Недавно, наприклад, написав наступне: «Херсонці з правого берега пишуть, що у місто приїжджають все більше різних «ряжених військових», які чіпляють на себе всушну форму і йдуть грабувати ті залишки мирного населення, які там є. Спочатку грабують, потім обстрілюють житлові споруди і будинки. Потім знову йдуть грабувати. Займають порожні квартири, будинки і тягнуть звідти все, що можуть».

Про цей спосіб роспропаганди вже писали неодноразово. Він доволі легкий: все, що робила російська армія, приписувати українцям.
Пропагандисти меншого рангу відразу вигадують під слова «шефа» «випадки з життя». Окупаційний телеграм-канал «Жизнь в оккупации», наприклад, вигадав якусь громадянку «Матроченко В.Г», у квартиру до якої «близько першої ночі вломились двоє невідомих у військовій формі і здійснили крадіжку грошових коштів у розмірі 7 тисяч гривень». Ще один вигаданий громадянин «Мелюченко Н.І» «розповів» пропагандистам, про «двох невідомих чоловіків у військовій формі, які у період його відсутності вночі проникли на територію домоволодіння, зламали і викрали припаркований всередині двору автомобіль «Фольксваген Тігуан» 2013 року, білого кольору». Ще «двоє військових винесли з будинку на вулиці Героїв Крут-95 телевізор, два електрообігрівача і декілька паливних каністр, завантажили вкрадене у пікап сірого кольору і зникли у невідомому напрямку».
«Херсон використовують просто як жертву, як картинку, – підгавкує керівник окупаційного управління інформаційної політики євген бриков. – Але у підсумку показують лише своє варварство. Тому Україна все одно програє, а ми будемо переможцями. Тому що з нами добро, мир і процвітання».

«За фюрера і батьківщину», – забув додати, а все інше, як у німецьких нацистів. І кінець у окупантів з рф буде таким самим, як і у їхніх натхненників.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!