З тих пір, відколи володимир леонтьєв змінив посаду голови окупаційної адміністрації Нової Каховки на голову окупаційної ради депутатів міста, в інформпросторі окупантів він з’являється рідко. Виняток зробив для окупаційної агітки «Комсомольская правда. Херсонская область», розповівши їй, цитата, «як живе і чим дихає місто, розміщене на лінії бойового зіткнення».
В інтерв’ю сказав, що жителі Херсонщини є для росії «молодшенькими», тому, мовляв, потребують особливої уваги. Також зізнався, що окупанти все-таки довели жителів міста до зубожіння. Тепер вони навіть поношені речі з «банку одягу» змушені брати. Цитата: «Знаєте, раніше люди, можливо, соромилися, а, може, не хотіли, але зараз все частіше стали звертатись. Багато вже приодяглись і екіпірувались до зими».
А ще гауляйтер визнав, що у Новій Каховці – високі ціни: «У нас вкрай високі воєнні ризики, тому не просто привести всі ціни на рівень материкової росії. Враховуючи, що у нас тимчасово обмежено доступність виробництва, а продукти, у тому числі і прекрасну молочку, постачають з Криму».Також леонтьєв порахував кількість населення у місті: «Думаю, від колишньої чисельності у 72-74 тисячі людей залишилось не більше третини». Але з тими, хто залишив Нову Каховку, він, сказав, спілкується телефоном і «вони хочуть повернутись, лише дозволить ситуація». Цій брехні вже і пропагандисти з «КП» не повірили: «Дивовижний мер – жителі запросто телефонують…»
Дивовижний брехун також анонсував святкування у місті Нового року, пообіцявши ялинку, Діда Мороза і Снігуроньку. При цьому зазначив, що масовані обстріли міста відбуваються саме у святкові дати. Щоправда, у тому, що обстріли проводять самі рашисти, не зізнався.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!