«Принцип такий: техніка і земля повинні працювати на благо Херсонщини», – якось сказав тоді ще «міністр сільського господарства і рибальства» області едуард репілевський. Тим часом на благо самого репілевського працювали гроші, які він мав виплатити своїм підлеглим у якості зарплати. Після їх крадіжки колишньому депутату обласної ради від «оп-зж» навіть довелось втекти, але зрештою елітний колаборант все таки повернувся у рідну область. А далі, як у радянському мультфільмі: «І став пес жити, як раніше. Навіть ще краще. З часом забулись минулі неприємності, все забулось».


І навіть головний пропагандист окупованої частини Херсонщини алєксандр малькєвіч кинувся відбілювати зіпсований імідж екс-«міністра», побувавши на козиній фермі репілевських у Мар’янівці.

«Родинна сироварня у степовому селі Мар’янівка займається саме такою тонкою матерією – дивує херсонців (і не лише їх) незвичними смаками і якістю», – написав він у Телеграм.
Щосили нахвалюючи репілевських, малькєвіч і сиру спробував на камеру, і прорекламував продукцію, при цьому ще і ціни на неї показавши (дешевші сири коштують 495, дорожчі – 660 руб/кг).

Саме малькєвіч, нагадаємо, очолює окупаційне обласне відділення союзу журналістів росії, є завідувачем кафедри журналістики і медіакомунікацій окупаційного Херсонського державного університету, брав участь у створенні пропагандистського телеканалу «Таврия» і був тісно пов’язаний з євгєнієм прігожиним, хоча вчасно виступив перед телекамерами з підтримкою фюрера путіна. Заманити топ-пропагандиста у Мар’янівку, мабуть, дуже дорого коштувало.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!