«З 1 грудня Ольга Володимирівна Сіманова призначена новим керівником відділення фонду «Защитники Отечества» у Херсонській області», – повідомляє цей фонд у Телеграм. Окупаційна «Комсомольская правда. Херсонская область» услід пояснює, що «защітнікі отєчєства» – це така «федеральна» організація, яка допомагає родинам загарбників, а також їм самим, коли вони повертаються з війни. В окупованій частині Херсонщини окупаційний фонд тісно взаємодіє з так званим добровольчим батальйоном імені Маргелова.


Та повернемось до особи нової керівниці. «Призначення Ольги Володимирівни – це заслужене визнання її здібностей, професіоналізму і відданості справі, – повідомляють в окупаційному фонді. – Новий керівник володіє необхідними навичками для ефективного управління відділенням».
З сумом доводиться констатувати, що ці навички (принаймні, початкові) зрадниці дала Україна. У мережі Linkedin (американській, до речі, мережі для пошуку і встановлення ділових контактів) досі доступна сторінка колаборантки. Там сіманова пише, що вона – з України. У 2006 році закінчила Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля за спеціальністю «управління підприємством». Працювала менеджером з продажів і провідним менеджером у різних компаніях. З березня 2013 по липень 2015 року була керівником волонтерського проекту у Київському комітеті ветеранів Великої Вітчизняної війни. Також сіманова зазначила, що володіє трьома мовами: українською, російською і німецькою.


Перед призначенням на посаду, повідомляє окупаційне «Херсонское агенство новостей», зрадниця служила окупантам на посаді заступника керівника фонду «защітнікі отєчєства».
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!