16-17 грудня у москві відбудеться щорічний з’їзд партії влади «єдина росія». Представляти окуповану частину Херсонської області на ній буде «депутат обласної думи» і «головлікар Новокаховської центральної міської лікарні» катерина грибовська. Саме її обрали під час «обласної конференції», яка пройшла у Генічеську.


На сайті з пошуку роботи Work.ua зберігся запис катерини грибовської за 2011 рік. У резюме вона розповіла, що народилась 27 грудня 1983 року у Новій Каховці. Закінчила там у 2001 році з «золотою» медаллю школу № 10. У тому ж році поступила в Одеський національний університет імені І.І. Мечникова. Диплом отримала за спеціальністю «психіатрія».


На сайті КНП «Одеська обласна психіатрична лікарня № 2» катерина грибовська і досі зазначена завідувачкою 7 дитячого психіатричного відділення і психіатром вищої категорії. Та замість цього зрадниця обрала посаду «головлікаря» у лікарні тимчасово окупованої Нової Каховки. В українському сегменті інтернету прославилась ще торік, коли продала єдині у лікарні апарати МРТ, КТ і УЗД у Сімферопольську центральну районну лікарню. Тепер от ділитиметься досвідом «успішної» партійної роботи з однопартійцями і, можливо, навіть побачить у кремлі найбільшого злочинця сучасності.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!