8 грудня свій 50-річний ювілей відзначав заклад дошкільної освіти № 17 «Теремок» Генічеської міської ради, який у рашистів називається «государственное бюджетное образовательное учреждение «Генический детский сад № 17 «Теремок» Генического муниципального округа». При «перереєстрації» не лише номер той самий залишився у дитсадка, не змінилась і його завідувачка. Багаторічна керівниця валентина кокуль майже відразу перейшла на службу до окупантів.

А далі все, як у казці: «Вже не хоче бути дворянкою, хоче бути вільною царицею!» Допомогти зрадниці взялись в окупаційному обласному осередку «комуністичної партії російської федерації» – і зробили її аж «депутатом Херсонської обласної думи». Хоча завідувачкою при цьому вона теж залишилась. Відчувши владу, кокуль вирядила в однакові костюми підлеглих і повеліла святкувати.

Привітати її прийшли такі ж, як вона колаборанти. Тим з них, хто у російському паспорті записані чоловіками, шоу прийшлось дуже до снаги. Вони потім ділились у соцмережах своїми сексуальними фантазіями стосовно бірюзової форми виховательок, які нагадали декому стюардес. Або, як написав у Телеграм начальник відділу окупаційної адміністрації олександр пінаєв – «проводніц самольота».

Вітаючи зрадницю, пінаєв, який називає свою батьківщину «руїною», раптом написав у себе на каналі: «Україна»! Сталось це у реченні про колишні заслуги завідуючої: «При Україні Валентина Кокуль удостоїлася представляти дошкільну освіту Херсонської області у Верховній Раді України, у якій вона у присутності представників всіх областей виступила з трибуни…»

На офіційному порталі ВРУ дійсно є текст Постанови «Про присудження щорічної Премії Верховної Ради України педагогічним працівникам загальноосвітніх, професійно-технічних, дошкільних та позашкільних навчальних закладів» від 9 вересня 2010 року. Саме за цим і їздила кокуль тоді до Києва. Тоді Голова ВРУ Володимир Литвин подякував 30 нагородженим, серед яких була і жителька Генічеська, за те, що «вирощують і виховують молодих людей, які прийдуть будувати Україну». Тепер їй має дякувати путін за те, що вирощує рабів російської імперії. Але це не надовго…

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!