Декілька днів тому окупанти щосили робили вигляд, що не знають, будуть чи ні проводити вибори путіна 15-17 березня 2024 року у «нових регіонах». Там, мовляв, військовий стан, і з цього приводу цвк рф треба порадитись з фсб, міноборони, «губернаторами» та ін. Порадились. Несподіванок не сталось – «вибори» на окупованих територіях будуть. Принаймні, їх планують провести.
Як повідомила голова окупаційної виборчої комісії Херсонської області марина захарова, за таке рішення члени цвк рф проголосували одноголосно. Але, як і під час минулих «виборів» «депутатів» окупаційних рад, у російському центрвиборчкомі сказали, що ще можуть передумати. Подивляться, мовляв, на обстановку. Для цього регулярно проводитимуть консультації з «силовим блоком».


«Виборча система повністю готова до проведення виборів, – відрапортувала на камеру захарова. – І я упевнена, що вони пройдуть на такому ж високому організаційному рівні, як пройшла виборча кампанія у єдиний день голосування 8-10 вересня».
А хіба може бути по-іншому? Окупанти на Херсонщині вже двічі показували, як можуть проводити свої «референдуми-вибори». Виборці для цього їм зовсім не потрібні, головне – бажання догодити путіну.
Тим часом віртуально цілувати дупу фюреру гауляйтери вже взялись. Після лебезіння сальда до справи взявся ще один «професіонал» – павло філіпчук. «Однозначно упевнений, що Володимир Володимирович є і буде нашим президентом, – повідомив у своєму телеграм-каналі каховський наркогауляйтер. – Людина, яка все своє життя присвятила нашій державі, внесок у розвиток якої неможливо недооцінити».
Ну, це дарма! Люди, які можуть справедливо оцінити (і таки оцінять!) цей «внесок», є. Це – судді Гаазького трибуналу.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!