Сьогодні, у день Різдва Христового, керівництво поліції Херсонщини завітало до сім’ї загиблого поліцейського Сергія Макарова, аби привітати зі святом та вручити подарунки. Цей день 6-річний Льончик святкує без батька.

7 грудня 2022 року під час виконання службових обов’язків Сергій Макаров разом із колегами потрапив у ворожу мінну пастку та отримав тяжкі поранення. За кілька днів серце поліцейського зупинилося.

Заступник начальника Головного управління поліції Херсонщини Олександр Баклан запевнив, що колеги постійно будуть підтримувати сім’ю з будь-яких питань та завжди прийдуть на допомогу. – Ми не зможемо замінити загиблого героя родині, але ми разом із колективом будемо допомагати, підтримувати та турбуватися про вас, – сказав Олександр Баклан сину та дружині Сергія Макарова. Поліцейські подарували хлопчику різноманітні іграшки, солодощі та омріяне геймерське крісло від керівництва поліції Херсонщини.

Нагадаємо, що Макаров Сергій Сергійович загинув 18 грудня. Йому було лише 34 роки. Колеги згадують його як відповідального, відданого справі поліцейського. Він був не тільки хорошим працівником, а й люблячим чоловіком та гарним батьком.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!