Працівники Управління головної інспекції ГУНП в Чернівецькій області спільно з благодійними громадськими організаціями та іноземними партнерами зібрали й передали благодійну допомогу для учнів Миролюбівського ліцею Білозерської селищної ради Херсонського району, який постійно страждає через російські обстріли.

У навчальному закладі є обладнане бомбосховище. Саме там діти вимушені проводити дозвілля, адже через щоденні російські обстріли на вулиці перебувати небезпечно. Щоб покращити дітям дозвілля у цей непростий час, ювенальні поліцейські спільно з працівниками інспекції поліції Херсонської області, колегами з Чернівецької області та благодійниками передали дітям гуманітарну допомогу, різноманітні настільні ігри, боксерську грушу, штангу, подарували нові гантелі, м’ячі, передали ящики з солодощами.


Керівництво навчального закладу та діти подякували поліцейським і благодійникам, які роблять все можливе, аби підтримати людей на деокупованих територіях та передати допомогу відповідно до їх потреб. Поліція Херсонщини висловлює щиру вдячність буковинським колегам, які вболівають за життя жителів області, підтримують у найскладніший час та дарують надію на краще життя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!