«Вчитель математики з Новоолексіївської школи № 2 Генічеського округу Ільмій Челєбієв переміг у Національному конкурсі професійної майстерності «Педагогічна ліга: правове виховання дітей і молоді» у номінації «Педагоги математики», – повідомляє окупаційний телеканал «Таврия». – Всього у конкурсі взяло участь 72452 працівника освітніх організацій, з яких переможцями конкурсу стали 7399 чоловік».

Це той самий челебієв, про якого писав NewDay ua. Нагадаємо, що житель Новолексіївки до окупації був тренером з кіокушин карате, очолював Генічеську районну федерацію цього виду спорту. Пішовши служити окупантам, змінив «амплуа» – став «радником директора Новоолексіївської школи № 2». У цій якості навіть був запрошений на бал у москву. Тепер каратист ще й математику «освоїв». Та ще й як – одне з 7399 перших місць посів! Заради справедливості варто сказати, що амбітності челебієву і раніше було не займати.

На останніх місцевих виборах, наприклад, спортсмен балотувався у депутати Генічеської міської ради (№ 32 у списку «Нам тут жити!»), але не пройшов. Як каратист «пройшов» у математики, можете не питати. Ми не раз писали про те, що в окупантів на лівобережжі – жорсткий дефіцит педагогів-зрадників. А ще ільмію челебієву тепер нікому «радити» – в окупаційній школі немає директора! Колаборанти шукають його через оголошення у соцмережах.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!