«Комендантська година. Є такі особливості, як часто неможливо додзвонитись. Є такі особливості, як відсутність електрозабезпечення, коли ми не можемо вийти в інтернет, – про такі труднощі в роботі розповіла пропагандистам з окупаційного телеканалу «Таврия» їх колега олена блоха.

Сталось це під час зустрічі російських пропагандистів з «сенатором» ігорєм кастюкєвічєм. Зустріч присвятили «дню россійской пєчаті», який відзначається 13 січня. «Ми про це сьогодні також говорили напряму. Деякі питання обговорювали і навіть знайшли шляхи вирішення», – додала олена блоха, якій окупанти довірили посаду заступника головного редактора агітки «Надднепрянская правда».

Інформацію, про те, чим ця істота заслужила таку посаду, можна знайти у відкритих джерелах. Колаборантку привезли з Донецька, хоча народилась вона на Кузбасі. До окупації міста була редактором «Муніципальної газети» – офіційного видання Донецької міської ради. У 2014 році пішла на співробітництво з окупантами, дослужившись до голови «департаменту зв’язків з громадськістю днр» і члена «народної ради днр». Але у 2014-му, коли стало неспокійно, зрадниця вирішила втікати у Крим. Під Маріуполем її затримало СБУ. Після того вона, за власним зізнанням, провела 3 місяці у в’язниці. І її, буцімто, катував офіцер СБУ, який згодом виявився агентом фсб. Зрештою зрадниця знову потрапила на окуповану росією територію. Сталось це у результаті обміну полоненими.

У Донецьку вирішила випустити власну книгу «90 дней в плену», однак не знайшла спонсорів. Підняла про це галас в інтернеті. Мовляв, постраждала «за росію», а подяки жодної. У результаті з виходом книги їй допоміг «сам» денис пушилін – гауляйтер окупованої частини Донецької області… Ось такі «цікаві особистості» займаються російською пропагандою на лівобережжі!

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!