Як повідомляють роспропагандисти, 15 і 16 січня у москві проходив всеросійський муніципальний форум «мала батьківщина – сила росії», який широкою делегацією відвідали гауляйтери «муніципальних округів» окупованої Херсонщини.

Головним подарунком для них стало побачити того, завдяки кому вони мають великі гроші і трохи менші повноваження – російського фюрера. Після цього гауляйтерів змусили поділитись враженнями про кремлівського карлика. «Натхнена силою, енергією, потужністю, щирістю, людяністю і любов’ю до Батьківщини нашого лідера Володимира Володимировича Путіна», – відгукнулась гауляйтерка Чаплинки лілія пуляєва. «Слова Володимира Володимировича – вони завжди звучать урочисто і проникають глибоко у серце і у душу кожного, людей це лише мотивує», – сказала окупаційна голова Новотроїцького євгенія кузьменко. «Відчув потужність, фундаментальність, переможність, сердечність, людяність і душевність нашого Президента Путіна Володимира Володимировича при живій зустрічі», – написав у Телеграм каховський гауляйтер павло філіпчук.

Перефразуємо відомий вислів: скажи мені, хто твій кумир – і я скажу, хто ти. Тим часом на Луганщині окупанти хизуються шевроном, буцімто, добутим у бою, на якому бачимо голову, наколоту на тризуб. Свого путіна на шевроні росіяни відразу впізнали. «Всіх порвемо, хто прийняв фашизм і оголосив нашого президента у міжнародний розшук!» – кумедно прокоментував у соцмережах знахідку окупант з позивним гейзер.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!