Пишуть про це не українські чи західні ЗМІ. Самі окупанти це визнають. Воюємо, мовляв, голодні і холодні. Визнають всупереч повідомленням федеральних телеканалів, де «двохсоту» армію світу хвалять щодня, і всупереч відчуттям простих росіян, які стають біднішими, бо, самі того не знаючи, «спонсорують» російське військо.

«П’ять тисяч борщів, супів і свіже сало отримала 81 окрема бригада спеціального призначення «Ведмеді». Її воїни обороняють Херсонську область», – радіє «Комсомольская правда. Херсонская область». Хоча самі писали раніше, що російська армія забезпечена і набоями, і продуктами. «Понад це спецназу довантажили 300 млинців з начинкою і 100 баночок намазки – сала, перекрученого з часником», – додають. Хоч наїдяться окупанти перед смертю!

А в окупаційній Херсонській обласній організації «єдиної росії» визнали, що окупантам ще й холодно. При цьому не просто на передовій, а у шпиталі. Аби не мерзли, «єдинороси» передали їм «буржуйки» і чайні набори. Принаймні, сказали, що передали, і сфотографували це для Телеграму. «Печі, які мали хлопці, не справлялись з холодами, і пацієнти відчували дискомфорт, – прокоментував «подію» «депутат» «обласної думи» тамєрлан цаліков. – Сподіваємось, що тепер ситуація вирівняється і у теплі вони підуть на поправку». Ми ж сподіватимемось, що окупанти не пітнітимуть. Чому, думаємо, пояснювати не треба.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!