Центр стратегічних комунікацій розвінчав чергову брехню росіян. На цей раз на кремлівській кухні знову зварили локшину для легковірних вух українців. У розтиражованій побрехеньці йдеться про те, що начебто офіс президента України ухвалив рішення про передачу під контроль РФ Одеської, Харківської, Запорізької та Херсонської області.

Крім того, Крим визнаний російською територію. Цю «новину» нібито повідомив керівник ОПУ Андрій Єрмак у відповіді на чийсь запит. Скриншот (знімок екрану монітора) «відповіді на запит» – не що інше, як примітивна і очевидна підробка. По-перше, офіційні відповіді від владних структур оформлюють у документах за певним шаблоном, а тут ми бачимо текст, аби як вставлений у тіло листа. До того ж немає жодної інформації про його одержувача. По-друге, у тексті велика кількість помилок і він написаний не у діловому стилі. По-третє, у цьому ж «листі» Офіс президента нібито радить українцям звернутися до російського ФСБ – це просто неможливо. Номер телефону, вказаний як контакт Андрія Єрмака, насправді є номером ТОВ «Вердикт капітал», до якого керівник Офісу президента не має стосунку.

Українська влада неодноразово заявляла: ні про які перемовини з Росією наразі не йдеться! Рашка не прагне до миру, а воліє заморозити конфлікт. Для чого? А щоб після перепочинку з новими силами під машкарою захисту «руського світу» продовжувати бити по Україні. Дурні думками багатіють! Віддавати українські землі загарбникам? Одержіть і розпишіться!
Василь ПІДДУБНЯК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!