Окупаційний телеканал «Таврия» показав відео, у якому вчителька початкових класів Генічеської школи № 1, яка працює за російською освітньою програмою, аліна заболотня примушує маленьких школярів писати листи окупантам. При цьому пропонує подякувати «за мир, який у нас знаходиться, тишу, тому що це все роблять наші воїни».
Результатом підлого обману дітей стали ось такі рядки з листа другокласниці: «Дорогий солдат! Я хочу побажати успіхів і руху вперед, перемоги, сили. Ніколи не здавайся і будь сміливим. Спасибі за тишу у нашому місті і за охорону. Велике спасибі вам за все, що ви робите для нас».
«Дорогий солдат! – написано в іншому листі. – Спасибі тобі, що захищаєш нас від ворогів, які хочуть завоювати нас… Бажаю вам хорошої хоробрості, бути розумними і захищати нашу країну». Розумними російським солдатам, яких, мов баранів, кидають на вірну смерть, бути точно б не завадило. Турбує інше – що окупанти і колаборанти роблять з наших дітей, як підміняють добро і зло у вихованні, як змушують дякувати тим, хто з нелюдською жорстокістю продовжує вбивати мирних українців, серед яких – і такі ж дітки, як вони.
Борис ВИНОГРАДОВ
.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!