«Хотілося б дізнатись у жителів Херсонської області, ви чому весь час незадоволені всі? – запитує читачка окупаційного телеграм-каналу «Русский Геническ». – На ваш регіон стільки грошей йде, все змінюється, а ви все одно незадоволені Росією».

Про те, що всі кремлівські гроші осідають в кишенях таких, як сальдо, дописувачка мовчить. Натомість повідомляє, що приїхала у Генічеськ з Челябінської області рф, і там «навіть і близько не дають стільки грошей, як вам, не ремонтують все, як у вас, змін дуже-дуже мало». Тобто росіянка прямо вказує, що на росії живеться гірше, ніж в окупованому Генічеську.

Отже там ще дорожчі товари, вулицями ходять ще більше патрулів, ще більше незгодних тягають «на перевиховання», ще сильніше б’ють і більше вбивають, ще брехливіші газети і телебачення, ще більша корупція і так далі? В окупації живеться дуже гірко, а там ще гірше? «Цінуйте те, що у вас робиться», – резюмує непрохана гостя з Челябінська.

За кілька днів адміністраторка цього телеграм-каналу продовжила «патріотичні роздуми»: «Зараз між собою обговорювали, за що ми могли б сьогодні сказати Спасибі Росії. І війна йде, і будинки руйнуються, і життя відходять… Вперше з 2014 року у душі з’явилась чітка і усвідомлена думка – у нас знову є батьківщина, горда і незалежна ні від кого. Вона тепер і наша!»… «Патріотизм – останній прихисток негідника!» – сказав колись британський літератор Семюель Джонсон. «Він мав на увазі той патріотизм, що його багато хто в усі часи й в усіх країнах робив прикриттям особистих інтересів», – пояснив біограф Джонсона Джеймс Бозвелл. А які інтереси в окупантів – і так зрозуміло.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!