Майже місяць на перехресті автодоріг поблизу пам’ятника «Дівчина у шинелі» у середмісті Каховки невідомі розкидають спеціально зігнуті цвяхи, які «допомагають» зупинятись машинам окупантів. Прибирати їх керівництво окупаційної адміністрації відправляє комунальників, бо окупаційна поліція таким «клінінгом» займатись не хоче.

На телеграм-каналі «адміністрації Каховського муніципального округу» про дії невідомих написано, як про «жахливе явище – невідомі особи розкидають цвяхи і обмальовують ворожою символікою громадські місця». «Ми закликаємо поліцію вжити заходів і виявити винних, щоб покарання за їхні діяння не змусило себе чекати», – додають колаборанти. Напевне, бояться, що колись ці невідомі доберуться до горлянок гауляйтера філіпчука і людей з його оточення. А ще зрадники дуже дякують працівникам окупаційного «Комунального сервісу Каховки» за те, що збирають цвяхи і замальовують написи.

У сусідній Новій Каховці комунальники також працюють, не покладаючи рук. Працівники окупаційного «Комунсервіса», як пише у своєму матеріалі пропагандистське агентство ТАСС, «продовжують наводити порядок краще, ніж у деяких інших мирних містах». Навіть «попри атаки з повітря». Проте, як зізналась пропагандистам начальник ділянки благоустрою наталія барбуліна, є у них проблема і важливіша: «У нас дуже скрутна ситуація через заробітну плату. Наші комунальники і у спеку, і у холод працюють, а у грудні, перед Новим роком вони отримали всього 17,5 тисяч рублів. Так, я розумію, що ця робота у нас вважається низькокваліфікованою, але люди тут роблять все». Однак навіть попри таку низьку зарплатню комунальники продовжують вірно служити окупантам. І мова не про підтримання чистоти. «Якщо ви у Москві будете, то обов’язково передайте Владіміру Владіміровічу Путіну, що ми за нього, ми його дуже любимо і бажаємо йому довгих років життя», – сказала на прощання пропагандистам наталія барбуліна. Майже «спасибі за те, що взяв у рабство» сказала.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!