«Тут пропаганди, якоїсь агітації проводити не треба. Саме знаходження тут бійців вже говорить про єдність, – сказав на камеру пропагандистів начальник штабу батальйону «шторм» 19 мотострілецької дивізії 58 загальновійськової армії південного військового округу, що базується у Північній Осетії, але зараз воює на півдні України, з зовнішністю наркозалежного і позивним «кама».

– Голосування – це атрибут, атрибутика, традиція. Ті бійці, які будуть безпосередньо десь на лінії, /їх/ будуть об’їжджати визначені люди з урнами для голосування. Якщо у тилових районах – це будуть якісь місця позначені». Пропагандист георгій мамсуров, який називає себе спеціальним кореспондентом батальйону, поїхав, як сам запевнив, на передові позиції, аби показати, як там… готуються до «виборів». Спершу йому показали «куточок виборця», а згодом кота, який мешкає у бліндажі. «Будеш голосувати?» – спитав у тварини мамсуров, буцімто, не знає, що і кіт, і всі миші, які там є, за путіна вже «проголосували». Причому, по декілька разів. У сенсі, що результати «виборів», які невдовзі відбудуться, давним-давно сфальсифіковані. Хоча видимість демократії окупаційний виборчком Херсонської області створює з усіх сил.

Зокрема, до 23 лютого вони приймали заявки від пропагандистів на акредитацію на «виборах». «Станом на 22 лютого заявки на акредитацію надійшли від 14 регіональних і федеральних ЗМІ», – повідомила у Телеграм голова окупаційної виборчої комісії марина захарова. Раніше вона «нарахувала» на лівобережжі Херсонщини аж 468472 виборця! Таким чином показавши, що до завищення результатів у «виборчкомі» повністю готові.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!