Хто перший кричить: «Тримай злодія!»? Правильно, сам злодій. І чим більше на його руках крові, тим крик голосніший. Фейковий сенатор і секретар окупаційного відділення «єдиної росії» у Херсонській області ігорь кастюкєвіч цього правила не порушив.

Військовий злочинець, який знаходиться під санкціями 35 (!) країн світу, раптом захотів проведення трибуналу для України, яка стала жертвою російської агресії. «І у військових, і у політиків «незалежної», по суті, зараз менеджмент на крові, – заявила істота з хитрою пошрамованою мордою пропагандистам з окупаційного «Херсонского агентства новостей». – Тому кожен з них повинен нести відповідальність за ті вчинки і рішення, які вони роблять. А у рівній мірі чи ні, нехай розбирається міжнародний трибунал». Але поки той «трибунал» буде розбиратись, нетерплячий «сенатор» чекати не став і сам визначив «міру»: «Ті, хто країну і людей продав, повинні мати свою міру відповідальності перед українцями. А ось ті, чиї руки у крові і хто просував ідеологію фашизму… мають постати перед міжнародним трибуналом».

Останнє речення, яке він адресував представникам «київського режиму» і «їх західним і американським поплічникам», напряму стосується саме його. Тож віримо що так і буде. За вбивства ні в чому не повинних українців, на які підбурює росіян кастюкєвіч, за депортацію українських дітей з Херсонщини, за розграбування майна українців і т. д., і т. п. кастюкєвіч обов’язково відповість. І як саме, вирішить міжнародний трибунал. Якщо, звісно, ЗСУ його не випередять.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!