Отже, 27 лютого у частині Херсонської області почалось так зване дострокове «голосування» на «виборах» президента росії. Мова про тимчасово окуповані Нову Каховку, Олешки, Новотроїцьке, Верхній Рогачик, Горностаївку, Каланчак та навколишні села, а також всі населені пункти Генічеської міської територіальної громади, окрім самого Генічеська.

«Атмосфера на всіх виборчих дільницях – найтепліша. Жителі з задоволенням беруть участь у найважливіших для країни виборах, вітають організаторів процесу, у пориві емоцій навіть обнімаються», – бреше, як Сірко на вітер, прес-служба окупаційного відділення партії «єдина росія» у Херсонській області.

Аби краще вірили, пропагандисти ще й декілька бабусь на відео зняли. А вже чи грошей їм дали, чи вони від природи дурні, але сказали пенсіонерки все, що окупанти хотіли від них почути. «Голосувати треба, щоб все було добре», – пробелькотіла бабця у Воскресенці Новотроїцької селищної ради. «Вибори відбуваються спокійно», – доповнила її землячка. «Нам при Росії живеться у сто разів краще, ніж при Україні», – сказала у Рівному Генічеської міської ради пенсіонерка з туго натягнутим капюшоном, постійно обертаючись навколо. «За два роки життя вже стало краще, ніж при Україні», – повідомила у тому ж селі «спостерігачка» галина слива, одягнута у штучну шубу радянських часів. «Ми дуже раді, що нас забрала Росія», – доповнила її пенсіонерка ганна гученко. «Шановні виборці, нам важливий голос кожного», – більше за всіх, як і належить їй за посадою, збрехала голова окупаційного виборчкому марина захарова. І додала, що «проголосувати» можна «у приміщеннях, поза приміщеннями, на прибудинкових територіях, методом побудинкового обходу домоволодінь». Як завгодно, все одно від того нічого не залежить.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!